Fusies & Overnames van ondernemingen

Je onderneming verkopen of fuseren?

Het verkopen of fuseren van een bedrijf is een complex proces dat deskundige begeleiding vereist. Bij MaboFisc, jouw vertrouwde boekhouder-fiscalist in de buurt van Kortrijk, zijn we er om je te ondersteunen bij elke stap op weg naar succes.

Je bedrijf overlaten

Het overlaten van je bedrijf kan een uitdaging zijn, met tal van financiële en juridische overwegingen. Wij helpen je met:

  1. Voorbereiding: Dit omvat het beoordelen van je bedrijf, het identificeren van potentiële kopers, en het voorbereiden van je bedrijf voor de verkoop.
  2. Onderhandeling: Wij kunnen u begeleiden bij de onderhandelingen om ervoor te zorgen dat u de beste deal krijgt.
  3. Integratie: We zullen ervoor zorgen dat de overdracht soepel verloopt, met minimale verstoring voor je bedrijf.

Je bedrijf fuseren

Een fusie kan groei en toegang tot nieuwe markten bieden, maar het vereist ook zorgvuldige planning.

Wij helpen je met:

  1. Voorbereiding: identificeren van potentiële fusiepartners, uitvoeren van een grondig ondzerzoek van de andere onderneming, en het voorbereiden van de effectieve fusie.
  2. Onderhandeling: Wij begeleiden u bij de onderhandelingen om ervoor te zorgen dat de fusie in het beste en meest interessante belang is voor je onderneming.
  3. Integratie: Na de fusie zullen we je uiteraard ook helpen bij de integratie van de twee bedrijven, om een soepele overgang te garanderen en dit zo fiscaal interessant mogelijk te maken.

Wil je je bedrijf verkopen of fuseren? Neem contact met ons op voor deskundige begeleiding. Wij staan klaar om je te helpen bij deze belangrijke stappen in je bedrijfsgroei.