Startersbegeleiding

Geef een Boost aan je ondernemersdroom met onze startersbegeleiding

Ben je van plan om je eigen bedrijf te beginnen, maar voel je je overweldigd door alle uitdagingen? Bij Mabofisc begrijpen we dat het opstarten van een nieuwe onderneming opwindend kan zijn, maar soms ook verwarrend.

Met meer dan 25 jaar ervaring als vertrouwde boekhouder – fiscalist, zijn we er niet alleen voor gevestigde bedrijven, maar ook om startende ondernemers te begeleiden bij het realiseren van hun ondernemersdroom.

Waarom startersbegeleiding?

Het starten van een nieuw bedrijf kan uitdagend zijn, met veel obstakels en administratieve rompslomp.

Ons team, onder leiding van zaakvoerder (en ondernemer) Marnix Verfaillie, staat klaar om je te helpen deze hindernissen te overwinnen en je reis naar ondernemerschap zo soepel mogelijk te maken.

Of je nu een fysieke winkel, een online bedrijf of een innovatieve start-up wilt beginnen, wij bieden persoonlijk advies en helpen je met de nodige stappen om je bedrijf succesvol te starten.

Wat bieden wij je aan?

Klaar om te starten?

Heb je een ondernemingsidee dat je wilt realiseren? Of ben je al begonnen met je start-up en wil je professionele begeleiding om je bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen?

Aarzel niet en neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We kijken ernaar uit om met je samen te werken en je te begeleiden op je ondernemersreis.